Студио за масажи

Потопете се в света на масажите и открийте релаксиращата магия на едни от най-добрите терапии за тяло. В Trinity Contast Esthetic Center ви очаква подбрана колекция от терапевтични, успокояващи и отпускащи терапевтични техники.

 

1. Класически масаж

При класическия масаж се цели постигането на цялостно релаксиране или тонизиране на организма. Движенията при него са от периферията на тялото към центъра, съобразно с индивидуалните особености, като възраст, здравословно, физическо и психическо състояние, реактивност и др. Този вид масаж стимулира имунната система, оптимизира кръвообращението и отпуска мускулите. Той се прилага като профилактично и лечебно средство, както и при подготовката и възстановяването на спортисти. Класическият масаж снема физическия и емоционален стрес, облекчава напрежението в мускулите и ставите, подобрява подвижността, нормализира циркулацията на кръвта и лимфата, предотвратявайки появата на отоци и предпазва от мускулни крампи и спазми. Крайният резултат е пълно освобождаване от умората и подобряване на цялостното физическо състояние. Кожата е по-свежа и тонизирана поради засиленото кръвообращение и изхвърлянето на токсините. Освен всичко това, класическия масаж подобрява работата на нервната система, спомага за по-добро емоционално състояние и релаксира съзнанието.

Времетраене: 50 мин.

Цена: 45 лв.

 

2. Частичен масаж

Частичният масаж е насочен към най-уязвимите части на нашето тяло - гръб, врат и глава. Всеки, подложен на стреса на ежедневието, усеща болка и скованост в тези зони. Позволете ни да Ви помогнем да изхвърлите невидимия товар, за да бъдете отново в пълна хармония. Макар и с локална насоченост частичният масаж, въздействайки в областта на най-голямото рефлекторно поле - гръбначният стълб, оказва влияние и на крайниците и на органите, съдейства за повишаване на енергията.

Времетраене: 30 мин.

Цена: 30 лв.

 

3. Аромамасаж

Благотворното въздействие на ароматите е познато и се използва за създаване на положителни емоции от древни времена. Аромамасажът е ароматерапевтична процедура, която комбинира действието на масажа с лечебните свойства на етеричните масла, стигащи до обонянието ни чрез втриването им в кожата ни. Масажът включва обработване на цялото тяло, като се набляга на стъпалата, лицето и главата. Той цели да допълни действието на етеричните масла, което е различно в зависимост от ефекта, който търсим. Процедурата се извършва в съчетание с тиха и релаксираща музика и свещи. По време на масажа се използват натурални етерични масла с екстракт от цветя, билки и водорасли. Като цяло Аромамасажът релаксира, намалява стреса, повлиява положително на настроението и цялостния тонус на тялото.

Времетраене: 60 мин.

Цена: 60 лв.

 

4. Дълбокотъканен масаж

Този масаж е предназначен за по-дълбоките слоеве от мускулната и съединителната тъкан, като въздействието му се фокусира специфична област, която може да включва няколко вида тъкани. Особено ефективен е при хронично стегнати или болезнени мускули, повтарящо се напрежение или за възстановяване от контузия. По време на масажа терапевтът използва бавни дълбоки и специфични техники на триене, натиск и разтягане. Често те се прилагат перпендикулярно или успоредно на мускулното влакно. Движенията се изпълняват от различна изходна позиция в зависимост от анатомичната зона, която се обработва.

Времетраене: 50 мин. / 30 мин.

Цена: 55 лв.  / 45 лв.

 

5. Антицелулитен масаж

Антицелулитният масаж включва стимулация на биоенергетичните зони, съчетана с техники от лимфодренажния масаж, за да се стимулират кръвообращението и лимфния ток. По този начин се подпомага изгарянето на мазнините и разнасянето на лимфните задържания. При масажа се използват специални масла, които разграждат мазнините и подобряват микроциркулацията. В Trinity Contrast имаме уникалната възможност да комбинираме антицелулитния масаж с последно поколение ситема за премахване на целулитни натрупвания - EXIMIA Body Concept за максимални резултати.

Времетраене: 30 мин.

Цена: 45 лв.

 

Виж още