Лазерен кабинет

Лазерният кабинет в Trinity Contrast Esthetic Center е оборудван с последно поколение лазерна система Icon на Palomar. С нея се извършват редица естетични процедури без хирургична намеса, болка и странични ефекти. Palomar Medical Technologies произвежда най-иновативните медицински аблативни и неаблативни лазери, както и системи оптимална импулсна светлина (OPL) за решаване на всички проблеми, свързани с вида на кожата ви.

 

Palomar Icon е технология от бъдещето, даваща възможност с курс от няколко лазерни процедури да постигнете трайно обезкосмяване, да подмладите лицето си и да се освободите от притесненията, които ви създават стриите, белезите, нежеланата пигментация и отпуснатата кожа. Апаратът е единственият одобрен от FDA за лечение на стрии със съответните клинични изследвания.

 

Най-революционната разработка, патентована от Palomar, е Skintel Melanin Reader - високотехнологичен накрайник, който служи за определяне нивото на меланин в третираните зони, като в зависимост от показателите се задават най-точните параметри за третиране със светлинен импулс за постигане на максимално добри резултати без странични ефекти.

Системата Palomar Icon осигурява авангардно контактно охлаждане, като по време на всяка процедура специално проектираните накрайници осигуряват протекция на кожата и комфорт на пациента, поддържайки температура от 4°С, намалявайки максимално усещането за болка. Продължителността на процедурите зависи от големината на третираната зона, като преди всяка от тях е задължителна консултацията с нашите специалисти.

Виж още