Детски партита

В Trinity Contrast Kids Center сме специализирани в организирането на партита за всякакви празнични поводи. При нас рожденият или именият ден на детето ви ще бъде повече от празник. Очакват го безброй игри, организирани от прекрасните ни аниматори, балони и много изненади. При нас то и неговите приятели имат на разположение четири напълно оборудвани зали за забавление, едната от които е с Playstation. За по-малките в нашия детски АРТ и парти център сме подготвили много играчки, батут, напълно оборудвана детска мини дневна, мини ферма, мини къщичка и какво ли още не. И докато децата се забавляват нашите професионалисти ще следят за тяхната безопасност и ще ви осигурят всичко, от което се нуждаете вие и гостите ви, за да се чувствате добре и да празнувате, както пожелаете.

 

Предимството на Trinity Contrast Kids Center, е че деца и родители могат да бъдат отделно. Всички знаем колко шум вдигат малчуганите, особено когато има подаръци, торта, балони, играчки и най-важното - приятели. Затова се погрижихме да ви осигурим удобство и комфорт в нашия уютен кафе салон, където вие и останалите родители ще се чувствате приятно и удобно. В него има голям плазмен телевизор, на който в реално време можете да гледате какво правят децата ви в залите за игра и творчество. Ако желаете да се потопите в детския свят на игри и забавления, достъпът до залите е свободен, за всеки, който иска да влезе в тях. Trinity Contrast Kids Center е най-доброто, с което можете да изненадате детето си за всеки празничен повод.

 

Ако желаете да направите запитване, необходимо е да знаете точния брой на децата и съответно на родителите, които искате да поканите. Добре е да ни посетите на място, за да обсъдим какво ще бъде менюто, какви игри предпочитате да има за малчуганите, каква ще бъде тематиката на партито, ще желаете ли DJ и допълнителна външна анимация или не. Нашият екип ще ви даде необходимите насоки и препоръки, за да бъде празникът наистина весел и незабравим.

 

Не се колебайте да ни потърсите на телефон +359-88-287-7077 или да ни пишете на e-mail: trinity.contrast.kids@gmail.com

Виж още